Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Ilustračný záber STEFE - energia.sk
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: energia.sk
11. januára 2016 Teplo a tepelná energia od Energia.skSITA

Teplári zo STEFE rozširujú svoje portfólio o Trnavu

Teplárenská skupina STEFE expanduje aj na západ Slovenska. Jej najnovšou akvizíciou je systém centrálneho vykurovania v Trnave, v ktorom prebrala 50 % akcií od predchádzajúceho vlastníka z Rakúska. Zvyšných 50 % akcií kontroluje Mesto Trnava. Od prvého januára tohto roka sa tak spoločnosť TT-Komfort stala minulosťou, obchodné meno sa zmenilo na STEFE Trnava.

Spoločnosť zásobuje teplom v približne 16-tisíc domácností v meste. Okrem správy 6600 bytov a takmer 180 tisíc m2 nebytových priestorov poskytuje aj energetické služby a stará sa o údržbu mestských komunikácií v Trnave.

„Cieľom STEFE je zvýšiť už teraz vysoký štandard dodávky tepla pre našich zákazníkov v Trnave. Ponúknuť im kvalitné energetické služby a projekty energetickej efektívnosti. V našich mestách zabezpečujeme nepretržité 24-hodinové dispečingy, ktoré neustále dohliadajú nad dodávkou tepla. Tešíme sa na spoluprácu s Mestom Trnava a novými zákazníkmi,“ uviedol Ondrej Borguľa, konateľ STEFE Trnava.

Skupina STEFE SK pôsobí na Slovensku od roku 1995. Prevádzkuje systém CZT a dodáva teplo a teplú vodu pre vyše 200-tisíc ľudí prevažne na strednom a východnom Slovensku. Partnermi rakúskeho akcionára Energie Steiermark AG sú v mnohých tepelných hospodárstvach viaceré mestá a obce.

Teplo z CZT dodáva STEFE okrem Trnavy aj v Banskej Bystrici, Brusne, Kováčovej, Zvolene, Martine, Veľkom Krtíši, Revúcej, Krupine, Tornali, Pliešovciach, Lučenci, Klenovci a Levoči. Skupina prevádzkuje energetické zdroje na biomasu, konkrétne v Rimavskej Sobote, Rožňave a Kremnici.

© energia.sk

K téme

Bezplatné novinky z Energia.sk raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.