Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
6. marca 2018 Elektrina a elektrická energia od Energia.skTASR

Moderné osvetlenie na Mierovom námestí v Trenčíne začne slúžiť už v apríli

Ako informovala hovorkyňa Trenčína Erika Ságová, súčasťou 41 integrovaných stĺpov budú okrem zabudovaného osvetlenia aj reproduktory, wifi pripojenie, kamery, výstražné osvetľovacie prúžky a predpríprava na nabíjanie mobilných telefónov. Na dvoch stĺpoch budú aj nabíjačky na elektromobily.

„Práce na inštalácii stĺpov sa začnú hneď, ako to počasie umožní, teplota nesmie klesnúť pod bod mrazu. Do konca marca by mali byť stĺpy aj s modernými prvkami na námestí kompletne osadené a najneskôr v apríli uvedené do prevádzky,“ skonštatovala trenčianska hovorkyňa.

Prevádzku a údržbu stĺpov bude podľa nej zabezpečovať mesto Trenčín prostredníctvom svojej rozpočtovej organizácie Mestské hospodárstvo a správa lesov.

Copyright © TASR 2018

K téme

Bezplatné novinky z Energia.sk raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.