Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
27. novembra 2017 Elektrina a elektrická energia od Energia.skTASR

VSE preberie zákazníkov ČEZ Slovensko k 1. decembru 2017

Informovala, že spoločnosť Východoslovenská energetika, člen skupiny innogy, uspela v tendri, ktorý vyhlásila spoločnosť ČEZ Slovensko. „Aby bola transakcia úspešne ukončená, bolo potrebné získať všetky príslušné rozhodnutia, vrátane súhlasného stanoviska Protimonopolného úradu SR. Ten kladne rozhodol 23. novembra 2017,“ spresnila.

„Teším sa, že týmto krokom privítame v skupine innogy takmer 50.000 nových zákazníkov z radov domácností z celého Slovenska, ktorí odoberajú elektrinu a zemný plyn. Zákazníkom zabezpečíme plynulú dodávku energií a navyše im zmena prinesie množstvo výhod, hlavne možnosť využiť naše innogy energetické poradenstvo, vďaka ktorému môžu šetriť na energiách, zvýšiť svoju bezpečnosť a priniesť im viac pohodlia do domácnosti,“ dodal obchodný riaditeľ spoločnosti Miroslav Kulla.

Copyright © TASR 2017

K téme

Bezplatné novinky z Energia.sk raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.