Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
13. novembra 2017 Elektrina a elektrická energia od Energia.skTASR

Takmer 800 domácností na strednom Považí je bez elektrickej energie

Ako TASR informoval hovorca spoločnosti Stredoslovenská energetika – Distribúcia (SSE-D) Miroslav Gejdoš, odstávka elektriny bude vo všetkých troch obciach každý deň od 7.00 do 18.30 h. Pracovníci SSE-D využijú odstávky aj na iné údržbové a opravárenské práce na distribučnej sústave.

„Cieľom distribučnej spoločnosti je zabezpečenie spoľahlivejšej a bezpečnejšej dodávky elektriny. Aby samotní odberatelia pocítili zásahy do elektrického vedenia čo najmenej, naši pracovníci sa snažia využiť plánované odstávky na vykonanie viacerých nevyhnutných aktivít súčasne. Ak sa nevyskytnú žiadne komplikácie, pracovníci SSE-D urobia všetko pre to, aby elektrina začala na odberné miesta prúdiť opäť čo najskôr. Dotknutých odberateľov by sme však chceli požiadať o trpezlivosť a náležitú prípravu na odstávku,“ doplnil Gejdoš.

Spoločnosť Stredoslovenská energetika – Distribúcia zabezpečuje distribúciu elektriny na území Banskobystrického, Žilinského a časti Trenčianskeho kraja. Prevádzkuje takmer 35.000 kilometrov elektrického vedenia, ktoré napája zhruba 740.000 domácností a firiem.

Copyright © TASR 2017

K téme

Bezplatné novinky z Energia.sk raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.