Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
23. októbra 2017 Efektívnosť v energetike od Energia.skSITA

Výsledky 6. ročníka súťaže o Národnú podnikateľskú cenu za životné prostredie v SR 2017

Odovzdávanie cien sa uskutočnilo 10. 10. 2017 o 17:30 hod. v Hotel Chopin Bratislava, pri príležitosti konania sa siedmeho ročníka Konferencie Priemyselné emisie.

Ceny odovzdávali Ing. Mgr. Miriam Letašiová, generálna riaditeľka, sekcia podnikateľského prostredia a inovácií, Ing. Katarína Jankovičová, riaditeľka, odbor integrovanej prevencie, Ing. Ján Václav, Slovenská obchodná a priemyselná komora, Ing. Michal Fabuš, PhD., predseda hodnotiacej komisie, konateľ Proen s.r.o. Ceremoniál odovzdávania cien moderoval Ing. Peter Plekanec, výkonný viceprezident ASPEK. Ceny si osobne prevzali zástupcovia všetkých ocenených subjektov.

Krásne ceny vyrobené modernou technológiou spracovania skla a nanášania farieb na sklo do súťaže venovala Spoločnosť Kováč s.r.o., jedna z najprogresívnejšie sa rozvíjajúcich firiem na spracovanie plochého skla v slovenských rukách.

Po odovzdaní cien nasledovala slávnostná recepcia a kultúrny program, v ktorom vystúpila aj slovenská tanečná skupina s výraznými výsledkami v medzinárodných súťažiach.

Výsledky Národnej podnikateľskej ceny za životné prostredie na Slovensku – ročník 2017: 

Zdroj: ASPEK

K téme

Bezplatné novinky z Energia.sk raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.