Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
14. apríla 2014 Ostatné od Energia.skSITA

Unicorn Systems akvizíciou CYGNI SOFTWARE rozširuje portfólio produktov a služieb pre energetiku

 Unicorn Systems akvizíciou CYGNI SOFTWARE rozšíril svoj energetický tím o odborníkov s dlhoročnou skúsenosťou v oblasti energetiky a získal tiež schopnosť ponúknuť svojim zákazníkom riešenie Lancelot. Tím CYGNI SOFTWARE bol od 1. apríla 2014 začlenený do štruktúry Unicorn Systems, odkiaľ bude naďalej poskytovať služby súčasným i novým klientom.

„Unicorn Systems patrí so svojím riešením Damas medzi najvýznamnejšie spoločnosti poskytujúce riešenia pre energetické spoločnosti v Európe,“ hovorí Jiří Mráz, generálny riaditeľ Unicorn Systems. „Spoločnosť CYGNI SOFTWARE sa dlhodobo špecializuje na dodávku SW riešení pre energetiku a počas svojho pôsobenia vyvinula výborné riešenie Lancelot. Synergia riešení Damas a Lancelot nám umožní poskytovať našim klientom po celej Európe nové riešenia s vyššou pridanou hodnotou a dodávať komplexné riešenia za priaznivú cenu.“

„Spojením s Unicorn Systems sa celému tímu CYGNI SOFTWARE otvárajú nové možnosti, ako uplatniť získané skúsenosti a vytvárať nové riešenia založené na produkte Lancelot tak pre našich súčasných klientov, ako aj pre súčasných a nových zákazníkov Unicorn Systems v celej Európe,“ hovorí Daniel Pešek, riaditeľ a predseda predstavenstva CYGNI SOFTWARE.

O Unicorn Systems

Unicorn Systems je renomovaná európska spoločnosť, ktorá poskytuje najväčšie informačné systémy a riešenia z oblasti informačných a komunikačných technológií. Dlhodobo sa sústreďujeme na vysokú pridanú hodnotu a konkurenčnú výhodu v prospech našich zákazníkov. Pôsobíme na trhu už od roku 1990 a za ten čas sme vytvorili rad špičkových a rozsiahlych riešení, ktoré sú rozšírené a používané v najvýznamnejších podnikoch v rôznych odvetviach. Máme tie najlepšie referencie z oblasti bankovníctva, poisťovníctva, telekomunikácií, energetiky, priemyslu, obchodu, ako aj verejného sektora. Našimi zákazníkmi sú popredné a najväčšie firmy. Detailne poznáme celé spektrum podnikateľských odvetví. Rozumieme princípom ich fungovania, ale aj špecifickým potrebám našich zákazníkov.

Naše komplexné tímy systematicky vzdelávaných odborníkov dokonale ovládajú všetky v súčasnosti obvyklé produktové rady, komponenty, technológie, a preto v podstate nemáme žiadne technologické obmedzenia. Napriek tomu, že pri práci uplatňujeme mnoho revolučných myšlienok, vlastné dodávky riešení podliehajú osvedčeným kritériám – kvalita, kvantita, termín a cena.

O CYGNI SOFTWARE

Spoločnosť CYGNI SOFTWARE sa od svojho založenia v roku 2003 špecializuje na dodávku SW riešení pre energetiku v liberalizovanom trhovom prostredí. Táto dlhodobá špecializácia nám vďaka opakovane využiteľným znalostiam našich analytikov a synergickým efektom pri vývoji softvéru umožňuje dodávku kvalitných riešení za priaznivú cenu. Riešenia založené na systéme Lancelot využíva niekoľko desiatok obchodníkov s elektrinou a plynom na riadenie svojich kľúčových aktivít.

Zdroj: Unicorn Systems

K téme

Bezplatné novinky z Energia.sk raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.