Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
6. apríla 2014 Ostatné od Energia.skSITA

Záujem domácností o zmenu dodávateľa plynu sa znížil

Týždeň na Slovensku

Utorok – 1.4.2014

Európska únia prispela na odstávku Jaslovských Bohuníc doteraz sumou 613 miliónov eur. (viac informácií)

Jadrová a vyraďovacia spoločnosť (JAVYS), a.s., má v súčasnosti zmluvne pokryté poistenie zodpovednosti za jadrové škody pre lokality Jaslovské Bohunice a Mochovce a na prepravu rádioaktívnych materiálov. (viac informácií)

Streda – 2.4.2014

Slovenské elektrárne (SE), a. s., začali funkčné skúšky 6-kilovoltových (kV) rozvádzačov a zberníc rezervného napájania na 3. a 4. bloku Elektrárne Mochovce (EMO34). (viac informácií)

Štvrtok – 3.4.2014

Slovenské domácnosti mali v minulom roku menší záujem o prechod k inému dodávateľovi zemného plynu. Počet zmien medziročne klesol o 33 %. V elektrine bola situácia opačná a intenzita zmien dodávateľa rástla rýchlejšie. (viac informácií)

Piatok – 4.4.2014

Ministerstvo hospodárstva SR podporuje štandardný postup spoločnosti Eustream pri príprave spätného toku plynu na Ukrajinu. (viac informácií)

Starostovia regiónu jadrovej elektrárne sa stretli na sneme ZMO. (viac informácií)

Slovenský prepravca plynu, spoločnosť Eustream, nezaznamenal žiadny záujem zo strany Ukrajiny navštíviť slovenské plynárenské objekty, ani kompresorovú stanicu vo Veľkých Kapušanoch. (viac informácií)

Slovenský plynárenský priemysel (SPP) naďalej plánuje využitie zdroja geotermálnej energie východne od Košíc, do projektu ktorého počas rokov už investoval zhruba 16 miliónov eur. (viac informácií)

K téme

Bezplatné novinky z Energia.sk raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.