Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
3. marca 2014 Ostatné od Energia.skSITA

Výroba elektriny v slovenských jadrových elektrárňach dosiahla nové maximum

Týždeň na Slovensku

Pondelok – 24.2.2014

Súkromný investor plánuje v obci Zemné vybudovať prevádzku na zhodnocovanie plastových odpadov s následnou výrobou elektrickej energie a tepla v predpokladanej hodnote 2,5 mil. eur. (viac informácií)

Obce a mestá majú novú povinnosť. Do konca marca musia po prvýkrát nahlásiť súhrnné údaje o spotrebe energie za predchádzajúci rok. (viac informácií)

Streda – 26.2.2014

Celková produkcia elektrickej energie v jadrových elektrárňach V2 Jaslovské Bohunice a Mochovce dosiahla nové maximum 15.720 GWh. (viac informácií)

Štvrtok – 27.2.2014

Na konci minulého roka oznámili prevádzkovatelia regionálnych distribučných sústav zastavenie pripájania nových zdrojov. Ako prvá tak učinila spoločnosť Východoslovenská distribučná, a.s. (4.12.2013), nasledovaná Západoslovenskou distribučnou, a.s. (19.12.2013) a Stredoslovenskou energetikou – Distribúciou, a.s. (27.12.2013). (viac informácií)

Piatok – 28.2.2014

Opoziční poslanci chcú rovnaké podmienky pre všetkých výrobcov elektriny. (viac informácií)

ÚJD SR zorganizoval verejné prerokovanie pripomienok k Mochovciam. (viac informácií)

STEFE zmodernizuje tepelné rozvody v Kremnici. Do obnovy distribúcie tepla a vylepšenia výrobných zdrojov plánuje investovať zhruba 700-tisíc eur. (viac informácií)

O rozpočte pre Mochovce sa zatiaľ nerozhodlo. Rokovania medzi Vládou SR a Enelom o novom rozpočte pre Mochovce budú pokračovať. (viac informácií)

K téme

Bezplatné novinky z Energia.sk raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.