Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
19. februára 2014 Efektívnosť v energetike od Energia.skSITA

Projekt Katar 2014

Projekt Katar 2014 sa bude konať v dňoch 12. až 15. mája 2014. Podujatie organizuje Medzinárodný veľtrh a propagačné akcie (IFP), popredný organizátor veľtrhov na Blízkom východe. Projekt Katar 2014 každoročne láka kľúčových hráčov a priemyselných lídrov, ktorí hľadajú najnovšie technológie a najmodernejšie zariadenia na trhu.

V snahe zvýšiť pohodlie pre klientov sa Projekt Katar 2014 v tomto roku presunie do Národného kongresového centra (QNCC). Návštevníci sa budú mať v nových priestoroch možnosť stretnúť s viac než 45-tisíc profesionálmi zo sektora, priemyselnými nákupcami, ako aj ľuďmi s rozhodovacími právomocami z celého sveta, čo všetkým zúčastneným ponúkne unikátnu skúsenosť s ešte lepším vybavením a prvotriednymi službami.

Projekt Katar 2014 bude prebiehať súčasne na štyroch špecializovaných výstavách: Heavy Max, jedenásty ročník Medzinárodnej výstavy ťažkého strojárenstva, Qatar Stone-Tech, tretí ročník výstavy o technológiách v spracovaní kameňa, Katarská špecializovaná výstava o osvetľovaní a HVAC Tech Qatar, priemyselná konferencia zaoberajúca sa vykurovaním, ventiláciou klimatizáciou.

Pre viac informácií o Projekte Katar 2014 navštívteoficiálnu stránku podujatia.

Zdroj: Project Qatar

K téme

Bezplatné novinky z Energia.sk raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.