Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
12. februára 2014 Obnoviteľné zdroje OZE od Energia.skSITA

HydroPower Energy Summit 2014

Podujatie predstavuje prominentnú medzinárodnú konferenciu a veľtrh venovaný profesionálom a investorom, ktorí sú aktívni v oblasti vodnej energie, s cieľom účasti na platforme pre tých, ktorí hodlajú rozvíjať obchodné kontakty v oblasti obnoviteľných zdrojov energie.

Summit je vytvorený pre generovanie podnikateľských aktivít a prezentácie investičných príležitostí v oblasti vodnej elektrickej energie v Rumunsku, rovnako ako pre prepojenie predstaviteľov vlád a regulačných orgánov so súkromnými spoločnosťami. Speakeri budú z rumunského ministerstva energetiky, energetického regulačného úradu, ministerstva životného prostredia a zmeny klímy, ministerstvo pre vodu, lesy a rybolov, rumunskej Národnej vodnej správy alebo Národnej gardy pre životné prostredie.

K téme

Bezplatné novinky z Energia.sk raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.