Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
27. novembra 2013 Efektívnosť v energetike od Energia.skSITA

Seminár Energetická efektívnosť pre energetických audítorov

Seminár je určený najmä pre energetických audítorov v priemysle a pôdohospodárstve, ktorí majú záujem získať aktuálne informácie o najnovších a pripravovaných legislatívnych predpisoch v oblasti energetickej efektívnosti a ich vplyve na realizáciu energetických auditov.

Témy seminára:

  • Aký dopad bude mať smernica o energetickej efektívnosti na vykonávanie energetických auditov?
  • Ovplyvní zmena legislatívnych predpisov v energetike a tepelnej energetike návrh opatrení na úsporu energie?
  • Budú mať zmeny v predpisoch o ochrane ovzdušia dopad na spotrebu energie?
  • Je kvalita energetických auditov vyhovujúca?

Podmienky účasti:

Vstup na podujatie je bezplatný. V prípade Vášho záujmu o účasť na seminári je nutné vyplniť online formulár. Registrácia prebieha do 4. decembra 2013, prípadne do naplnenia kapacity.  Potvrdenie účasti Vám pošleme elektronicky na Váš e-mail najneskôr dňa 6. decembra 2013.

Vzhľadom na vysoký záujem o seminár prosíme zaregistrovaných účastníkov, aby nás informovali čím skôr, ak sa zmení ich pracovný kalendár a nebudú sa môcť podujatia zúčastniť. Poskytnú tak ďalším možnosť prísť na seminár.

V prípade otázok kontaktujte poradenské centrum v Banskej Bystrici na bezplatnom telefónnom čísle 0800 199 399, prípadne 02/5824 8207 alebo zašlite e-mail na poradenstvo@siea.gov.sk.

K téme

Bezplatné novinky z Energia.sk raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.