Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
6. novembra 2013 Plyn a ropa od Energia.skSITA

Modrý plyn onedlho potečie do 100-tisíc domácností

„Zákazník získa ročnú dodávku nášho Modrého plynu zdarma,“ avizuje konateľ spoločnosti M. Kulla. Stotisícemu odberateľovi navyše ponúka príjemný večer strávený v spoločnosti ambasádora Modrého plynu – známeho herca Adyho Hajdu. „Očakávame, že stotisícu zmluvu podpíšeme ešte tento mesiac,“ vyzýva zákazníkov k čo najrýchlejšej zmene dodávateľa M. Kulla.

Zákazníci, ktorí sa rozhodnú pre RWE Gas Slovensko, získajú spoľahlivú a bezpečnú dodávku zemného plynu a zázemie silného medzinárodného koncernu RWE. Okrem výhodnej ceny Modrého plynu na nich čakajú aj zľavy na nákupy s Kartou výhod.

Najvýhodnejšia ponuka na trhu

Modrý plyn od RWE Gas Slovensko je spolu s programom Karta výhod už dlhodobo najvýhodnejšou ponukou na trhu so zemným plynom. Karta výhod ponúka zákazníkom možnosť uplatniť až 30%-né zľavy na nákupy vo vyše 10 000 obchodoch. Okrem bežných zliav programu Sphere card čaká držiteľov Karty výhod množstvo špeciálnych akcií, určených exkluzívne pre zákazníkov RWE Gas Slovensko. Zákazník môže ušetriť ročne stovky eur. Súčasťou programu Karta výhod sú aj medzi zákazníkmi veľmi obľúbené asistenčné služby. Prinášajú zákazníkom možnosť využívať služby inštalatéra, zámočníka alebo sklenára pri havarijných stavoch v domácnosti a to zdarma až do výšky 120 eur.

Získať Modrý plyn je jednoduché

Modrý plyn si zákazníci môžu objednať na Zákazníckej linke 0850 123 998, v zákazníckych centrách spoločnosti alebo prostredníctvom predajcov Modrého plynu. K dispozícii je tiež objednávací ON-LINE formulár na stránke www.ModryPlyn.sk. Zmena dodávateľa plynu na RWE Gas Slovensko je pre zákazníkov bezplatná, prebieha bez prerušenia dodávky a bez zásahu do domácnosti. Všetky administratívne úkony vybaví spoločnosť za zákazníka, postačí podpísať zmluvu a splnomocnenie.

Zdroj: RWE Gas Slovensko

K téme

Bezplatné novinky z Energia.sk raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.