Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
4. novembra 2013 Plyn a ropa od Energia.skSITA

Firma Elgas úspešná v ďalšom tendri na dodávku energie

Spoločnosť Elgas okrem pravidelných dodávok plynu pre ružomberskú nemocnicu taktiež prevezme zodpovednosť za odchýlku, v kvalite zodpovedajúcej technickým podmienkam prevádzkovateľa distribučnej siete, za dodržania platných právnych predpisov SR, technických podmienok a prevádzkového poriadku prevádzkovateľa distribučnej siete. Nemocnica v Ružomberku použila pri výberovom konaní elektronickú aukciu. Jediným prihláseným do aukcie bol víťaz tendra.

Elgas je členom skupiny Grafobal Group Energy. GGE patrí na Slovensku medzi významných hráčov v oblasti výroby a predaja elektriny, dodávky tepla, a pri predaji plynu. Na Slovensku prevádzkuje viaceré výrobné zdroje, napríklad v Považskej Bystrici, Dunajskej Strede, či Snine. Prostredníctvom dcérskych spoločnosti prevádzkuje tepelné hospodárstva v Považskej Bystrici, Dunajskej Strede, Snine, Želiezovciach, či Devínskej Novej Vsi. GGE zároveň pripravuje viaceré projekty v oblasti energetiky aj v zahraničných krajinách, ako je Srbsko, Česká republika, Maďarsko či Poľsko.

Zdroj: SITA

K téme

Bezplatné novinky z Energia.sk raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.