Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
22. októbra 2013 Plyn a ropa od Energia.skSITA

OMV robí prieskum v Líbyi

Rakúska spoločnosť OMV vykonáva prvý prieskum v Líbyi odkedy v krajine v roku 2011 vypukla revolúcia. Spoločnosť vykonáva výskum spolu so spoločnosťami Repsol a Total. Výskum spoločnosti uskutočňujú v oblasti Murzuq, ktorá je vzdialená 800 kilometrov južne od Tripolisu. Zo stanoviska spoločnosti vyplýva, že v prieskume budú všetky tri firmy ďalej pokračovať.

Spoločnosť OMV vznikla v roku 1956 a v súčasnosti má vedúcu pozíciu integrovaného ropného a plynárenského koncernu v strednej Európe. V oblasti rafinérií a marketingu pôsobí v 13 stredoeurópskych krajinách, vrátane Turecka, v prieskume a ťažbe je aktívna v 21 krajinách na piatich kontinentoch. Na Slovensku pôsobí prostredníctvom svojej dcérskej firmy OMV Slovensko od roku 1991, keď bola v Bratislave otvorená prvá čerpacia stanica pod značkou OMV. V súčasnosti je na Slovensku podľa internetovej stránky spoločnosti 85 čerpacích staníc OMV a zamestnáva 700 pracovníkov.

Zdroj: SITA

K téme

Bezplatné novinky z Energia.sk raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.